Menú Cap de Setmana
MENÚ FESTIU
PER COMPARTIR
Carpacio de carbassó amb cruditers de verdures i fruits secs
Cistellet de Bunyolets de bacallà amb llimona
Cassoleta de Musclos i cloïsses a la Marinera (suple 7€)
Xipironets fregits amb llimona (suple. 6€)
Safata de Calamars a la Romana casolans(su. 7€)
PRIMER PLAT
Fideuada del Delta amb musclos, cloïsses i terrina d′allioli (mínim 2 pax)
Crep casolà amb espinacs, ceba, truita, formatge fos i saltat de bolets
Crep cassolà de Pernil de Terol amb tomàquet i formatge de cabra
Amanida xató
Amanida Especial de la Casa
Arròs negre amb musclos i cloïsses Minim 2 persones(suple. 3€)
Arròs a la cassola amb guatlla, rovellons, espàrrecs verts i carxofa (suple. 3€)
Macarrons a la Bolonyesa amb orenga i formatge ratllat
Caldereta d’Escudella Catalana amb galets, cigrons i Pilotes
Canelons empanats amb salsa lleuguera de xampinyons i formatge ratllat
SEGON PLAT
Filets de Vedella a la brasa amb escalivada i daus de patates (suple. 9’00€)
Llenguado a la planxa amb graellada de verdures i llimona (suple. 9’00€)
Bacallà amb carxofa, fessols i ou estrellat
Mini popets guisats amb ceba, carxofa, rovellos i daus de patata
Galta de porc al forn amb la sava patata i ceba al forn
Conill guissat amb cargols i rovellons
Cassoleta de Mandonguilles amb tomàquet encebat i daus de patata
Rabo de bou guisat amb rovellons i patata( suple. 3€)
Peus de porc a la brasa amb allioli i escalivada
POSTRES
Iogurt natural ensucrat amb melmelada casolana i cereals
Coc de masana casolà
Lionesa amb crema catalana i carmel
Gotet de formatge amb melmelada
Mini flams coco i cafe
Terrineta gelada de cafe / sorbet de llimona
Beguda
Ració de Pa
Ampolla d’Aigua Natural 0’5l
Preu per persona 13€ (IVA Inclòs)