Menú Cap de Setmana

MENÚ FESTIU

PER COMPARTIR

Carpacio de carbassó amb cruditers de verdures i fruits secs

Cistellet de Bunyolets de bacallà amb llimona

Cassoleta de Musclos i cloïsses a la Marinera (suple 7€)

Xipironets fregits amb llimona (suple. 6€)

Safata de Calamars a la Romana casolans(su. 7€)

PRIMER PLAT

Fideuada del Delta amb musclos, cloïsses i terrina d′allioli (mínim 2 pax)

Crep casolà amb espinacs, ceba, truita, formatge fos i saltat de bolets

Crep cassolà de Pernil de Terol amb tomàquet i formatge de cabra

Amanida xató

Amanida Especial de la Casa

Arròs negre amb musclos i cloïsses Minim 2 persones(suple. 3€)

Arròs a la cassola amb guatlla, rovellons, espàrrecs verts i carxofa (suple. 3€)

Macarrons a la Bolonyesa amb orenga i formatge ratllat

Caldereta d’Escudella Catalana amb galets, cigrons i Pilotes

Canelons empanats amb salsa lleuguera de xampinyons i formatge ratllat

SEGON PLAT

Filets de Vedella a la brasa amb escalivada i daus de patates (suple. 9’00€)

Llenguado a la planxa amb graellada de verdures i llimona (suple. 9’00€)

Bacallà amb carxofa, fessols i ou estrellat

Mini popets guisats amb ceba, carxofa, rovellos i daus de patata

Galta de porc al forn amb la sava patata i ceba al forn

Conill guissat amb cargols i rovellons

Cassoleta de Mandonguilles amb tomàquet encebat i daus de patata

Rabo de bou guisat amb rovellons i patata( suple. 3€)

Peus de porc a la brasa amb allioli i escalivada

POSTRES

Iogurt natural ensucrat amb melmelada casolana i cereals

Coc de masana casolà

Lionesa amb crema catalana i carmel

Gotet de formatge amb melmelada

Mini flams coco i cafe

Terrineta gelada de cafe / sorbet de llimona

Beguda

Ració de Pa

Ampolla d’Aigua Natural 0’5l

Preu per persona 13€ (IVA Inclòs)